TË NDRYSHOJMË SOT-pjesa e dytë

0
233
Shumë njerëz bëjnë shumë sakrifica duke mbrojtur besimin e tyre, ne jemi thirrur ta marrim besimin dhe të ndyshojmë jetën tonë.Kjo është thirrja e Jezus Krishtit.Fjala erdhi të na ndyshojë ne,por sa i përkushtohemi ne Fjalës? Koha e Perëndisë është tani,lejo
Perëndinë të të hapë zemrën tënden të të ndryshojë.
Nga cikli i predikimeve GURË TË GJALLË të Pastor Shkëlqim Barakut ju ftojmë të ndiqni pjesën e dytë të temës “TË NDRYSHOJMË SOT”.
Nga e hëna në të premte në oren 18:00 dhe ritransmetim në orën 10:00 dëgjoni programin GURË TË GJALLË.
www.emanuelradio.net

NO COMMENTS