‘The K-LOVE Fan Awards: Ignite Hope’ sjell Christian Music Entertainment në kinema vetëm në 13 qershor

Shfaqja radiofonike qe ka fituar cmime award e bazuar ne besim,vjen ne ekran per here te pare.

 

E vetmja shfaqje qe eshte votuar nga fansat per cmimin award per argetimin e  krishtere vjen ne kinemate e SHBA, per here te pare ne ekranin e madh, me mikprites Matthew West dhe Elisabeth Hasselbeck per “The K-LOVE Fan Awards: Ignite Hope.” Ai do te drejtohet live ne 28 maj ne Grand Ole Opry House ne Nashville, Tennessee, audienca e kinemasë do të ketë qasje ekskluzive në këtë ngjarje frymëzuese në ekranin e madh për një natë këtë verë.

Prezantuar nga Fathom Events dhe John Sanders LLC, “The K-LOVE Fan Awards: Ignite Hope” do të shfaqet në kinema në mbarë vendin te marten e 13 qershorit vetem ne oren  7:00 p.m. me oren lokale.

Biletat per “The K-LOVE Fan Awards: Ignite Hope” mund të blihen online duke vizituar www.FathomEvents.com ose ne zyrat e teatrove pjesemarres. Fansat Në të gjithë Shtetet e Bashkuara do të mund të shijojnë ngjarjen në më shumë se 500 kinema te perzgjedhura permes Rrjeti Dixhital te Transmetimit Fathom.
“The K-LOVE Fan Awards,” per here te pare ne kinema krijon përvojën e fundit të fansave që festojnë artistët më me ndikim, atletët, autoret dhe artistët, të cilët angazhohen dhe ndikojnë kulturën e krishterë pop. Ngjarja e pestë vjetore do te perfshije shfaqjet e Danny Gokey, Jeremy Camp, Britt Nicole, Matthew West, Jesus Culture, Crowder, Mandisa, MercyMe, for KING & COUNTRY, Sadie Robertson, etj. Duke mbajtur shpirteroren ne qender te ngjarjes, ceremonia siguron kohë për audiencat për të reflektuar dhe per t’i sfiduar besimtaret ta përqafojne besimin e tyre. Shikuesit do te mesojne per ke kane votuar fansat, do te shijojne performancat muzikore nga artistet e tyre te preferuar dhe do te frymezohen nga kenget e tyre te preferuara.

“Fathom jane te kenaqur qe jane bere pjese e sjeljes te ‘The K-LOVE Fan Awards’ dhe duke e zgjeruar shtrirjen e saj nga një audiencë ekskluzive drejt kinemasë për herë të parë,” ka thene CEO e Fathom Events, John Rubey. “Kjo ngjarje do t’ju jape fansave mundesine te bashkohen dhe t’i shijojne artistet e tyre te preferuar me fansat e tjerë si dhe të lidhen me komunitetet e tyre të krishtera.”

“Ne jemi shume t eemocionuar qe do te sjellim per here te pare, eksperiencen e K-LOVE Fan Awards tek degjuesit tane ne teatro ne te gjithe vendin me miqte tane ne Fathom!” ndan David Pierce, shefi kryesor kreativ per K-LOVE. “Do te jete nje nate e bukur!”