” V ” , singëlli më i ri, i lançuar nga TAL

Zhanri: Rap/Urban
Lancimi: 07 prill 2017

Artisti i muzikes alternative hip-hop, TAL, ka lancuar nje singell te ri te titulluar “V,” Që shërben si vrojtimi i parë i albumit të tij të ardhshëm të titulluar, ” Chicago Made “.

” Përpjekja ime e sinqertë ështe ndermarrja e hapit të parë drejt ndjeshmërisë me veten dhe me njerëzit e tjerë.” Keshtu e pershkruan TAL këngën në një deklaratë për shtyp.