Vineyard Music

0
73

All Things Rise EP  

 

Zhanri: Praise & Worship

Lancimi: 1 Janar 2016

 

VINEYARD Campbellsville eshte pjese e Shoqatës te kishave te Vineyard, SHBA, një komunitet në rritje i 650 kishave  të forta në SH.B.A. dhe 600 kisha te tjera ndërkombëtare. Campbellsville është një komunitet bujqësor që gjithashtu shtëpi një universitet, kështu asambleja jonë është një asamble e me diversitet  të rinjsh dhe të vjetër,  qytetare amerikane dhe vizitorë ndërkombëtarë, dhe për cdo përzierje qe mund t’ju shkoje ndermend. Aty ndihesh si ne shtepi!
Qe ne fillimet e tyre, Vineyard Music ka ekzistuar si nje ze I levizjes ne adhurim te Vineyard. Nga menyra se si ne shkojmë përpara, ne njohim nevojën për të përqafuar një përkufizim të gjerë të adhurimit, dhe për këtë arsye, një hapësirë shumë më të madhe për aktivitetet dhe përpjekjet tona. Ne besojmë se shprehja e koorporatave te adhurimit është bazuar jo vetëm rreth muzikës, por fushat e arteve vizuale dhe mediat, nuk kanë qenë kurrë një fokus i veçantë i shërbimit tonë. By folding these areas into our current ministry vision, Nga fleksibiliteti ne këto fusha në vizionin e tanishem të sherbeses ne mund të veprojmë si një pikë lidhëse dhe katalizator jo vetëm për aspektetet muzikore të kishave tona, por edhe për ata që punojnë me artet vizuale dhe median.

NO COMMENTS