Fëmijët kanë rëndësi në sytë e Atit Perëndi.

Krijuar nga në 27/10/2021

Personazhet e kukullave Ana dhe Beni në datën 22 dhe 23 qershor, ishin në një tjetër shfaqe, për të argëtuar fëmijët që janë pjesë e

Klasave Verore të Alliance Française de Korca – Aleanca Franceze e Korces .

‘Jezusi na meson që ne t’i falim të tjerët dhe të japim dashuri kudo që shkojmë.’

Ky ka qënë mesazhi që kemi dashur të përcjellim për fëmijët.

Falenderojmë secilin prej jush për këtë bashkëpunim.

 


Opinionet e Lexuesve

Lini një Koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme janë të shënuara me *Continue reading

Current track

Title

Artist