“Jezusi na mëson t’i falim të tjerët dhe të japim dashuri kudo që shkojmë”

Krijuar nga në 02/11/2021

Fëmijët kanë rëndësi në sytë e Atit Perëndi.Dëshirojmë të ndjekim shembullin e Jezusit duke i treguar një fëmije se ai ose ajo ka vlerë në sytë tanë dhe në syte e Zotit.Po ndajmë me ju disa nga momentet e veçanta nga festa e 1-Qershorit në ambjentin e kishës ‘Dritë Për Kombet.’Jezusi na mëson t’i falim të tjerët dhe të japim dashuri kudo që shkojmë’.


Opinionet e Lexuesve

Lini një Koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme janë të shënuara me *Continue reading

Current track

Title

Artist