Aktivitet me fëmijët

Krijuar nga në 10/11/2021

Gjëja më e këndshme që mund të na ndodhë është të dëgjojmë te qeshurën e një fëmije.
Lojra, këngë, argëtim dhe shumë momente të bukura na shoqëruan në aktivitetin e zhvilluar në datën 16 Qershor në pyllin e Fazanëve.
Po ndajmë me ju disa nga momentet e takimit me fëmijët pjesë e qëndrave ditore drejtuar nga Fondacioni Misioni Emanuel dhe Dorcas Aid International Albania.Ju falenderojmë për punën që bëni me fëmijët dhe për bashkëpunimin, duke na bërë pjesë e aktiviteteve tuaja.

Opinionet e Lexuesve

Lini një Koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme janë të shënuara me *Continue reading

Next post


Thumbnail
Previous post

Kari Jobe


Thumbnail
Current track

Title

Artist