Hillsong Worship lançojnë albumin “These Same Skies”

Krijuar nga në 16/11/2021

Fituesi i çmimit Grammy Hillsong Worship ka publikuar albumin e tyre të fundit, These Same Skies, në mbarë botën. Regjistruar në Orange County, Kaliforni, albumi live drejtohet nga udhëheqësit e mirënjohur të adhurimit të Hillsong, Brooke Ligertwood, Reuben Morgan, Benjamin Hastings. I nxitur nga Ungjilli i Mateut dhe Predikimi në Mal, albumi me 11 këngë, i paraprirë nga këngët “That’s the Power”, “Hope of the Ages” dhe “Never Walk Alone”, thekson madhësinë e besnikërisë së Zotit, mirësine dhe përkujdesin e Tij në jetën tonë.


Opinionet e Lexuesve

Lini një Koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme janë të shënuara me *Current track

Title

Artist