Fjalë Inkurajuese

Nga Darlene Sala

Scheduled on

E Hënë 9:15 am 9:18 am
E Hënë 3:45 pm 3:48 pm
E Martë 9:15 am 9:18 am
E Martë 3:45 pm 3:48 pm
E Mërkurë 9:15 am 9:18 am
E Mërkurë 3:45 pm 3:48 pm
E Enjte 9:15 am 9:18 am
E Enjte 3:45 pm 3:48 pm
E Premte 9:15 am 9:18 am
E Premte 3:45 pm 3:48 pm

Këshilla praktike nga Fjala e Perëndisë.

Tagged as:
Fjalë inkurajuese nga Darlene Sala është një program i shkurtër radiofonik. Darlene ndihmon gratë kudo në botë të kuptojnë vlerën e tyre dhe se sa Krishti i do ato.

Fjalë Inkurajuese synon të nxisë gratë të jetojnë një jetë të përmbushur dhe të realizuar në Krishtin.

Read more

Fjalë Inkurajuese charts


Radio Emanuel

Mbaje Shpirtin Tënd Zgjuar

Current track
TITLE
ARTIST