Në Kërkim të së Vërtetës

Scheduled on

E Shtunë 8:00 pm 8:15 pm
E Dielë 9:00 am 9:15 am

E vërteta do t’ju bëjë të lirë!

Tagged as:
Përmes këtij programi radiofonik sjellim pranë jush Ungjillin e Krishtit. Tek Gjoni 8:32, Jezui thotë, “ Ju do ta njihni të vërtetën dhe e vërteta do t’ju bëjë të lirë!

A jeni duke kërkuar të vërtetën për jetën tuaj? Na ndiqni çdo fundjavë në Radio Emanuel në progamin Në Kërkim të së Vërtetës !

Read more

Radio Emanuel

Mbaje Shpirtin Tënd Zgjuar

Current track
TITLE
ARTIST