Let’s Talk in English

Scheduled on

E Hënë 2:00 pm 2:20 pm
E Martë 2:00 pm 2:20 pm
E Mërkurë 2:00 pm 2:20 pm
E Enjte 2:00 pm 2:20 pm
E Premte 2:00 pm 2:20 pm
E Shtunë 2:00 pm 2:20 pm

Të flasim Anglisht çdo ditë

Tagged as:
Let’s talk in English kursi radiofonik i gjuhës Angleze.  Situata plot humor, argëtim dhe informacion përcillen në familjet tuaja përmes programit Let’s Talk In English.

Mësojmë rreth teknologjisë, artit, kulturës dhe fushave të ndryshme të jetës. Çdo mësim trajton dhe sjell situta te përditshme dhe na njeh më tepër me Anglishten e sotme Amerikane, për t’ju ardhur në ndihmë të gjithë atyrë që duan të njohin më tepër këtë gjuhë.

Read more

Let’s Talk in English charts


Radio Emanuel

Mbaje Shpirtin Tënd Zgjuar

Current track
TITLE
ARTIST