Ngritja e Kampionëve

Scheduled on

E Dielë 4:00 am 4:15 pm

Mësime praktike për burrat.

Tagged as:
Ngritja e Kampionëve kërkon të pajisë burrat me elemenët kryesorë për të qënë të suksesshëm në familje, në kishë, në punë dhe në shoqëri. Ky program nxit dhe inkurajon burrt të jetojnë një jetë të denjë dhe të shëndetshmë në Perëndinë.

Read more

Radio Emanuel

Mbaje Shpirtin Tënd Zgjuar

Current track
TITLE
ARTIST