Vizioni për Krishtin

Nga Tim Taylor

Scheduled on

E Shtunë 5:00 pm 5:15 pm
E Dielë 10:00 am 10:15 am

Të pranojmë Krishtin përmes besimit.

Tagged as:
A kemi një vizon të qartë për jetën tonë? Dëshira jonë është që përmes këtij programi të gjeni Jezusin, t’i dorëzoni jetën tuaj Krishtit, të pendoheni dhe të vini jetën tuaj në shërbim të Tij, duke manifestuar një besim dashurie të gjallë dhe veprues.

Autori i këtij programi është Tim Taylor dhe ky program mundësohet në shqip nga Radio Emanuel. Qëllimi i këtij programi është të përhapë mesazhin se çfarë Krishti ka bërë për të gjithë njerëzit kudo që ndodhen dhe se si mund të pranojnë Krishtin përmes besimit.

Read more

Related news


Radio Emanuel

Mbaje Shpirtin Tënd Zgjuar

Current track
TITLE
ARTIST