Ngritja e Kampionëve

Scheduled on

E Dielë 4:00 am 4:15 pm

Mësime praktike për burrat.

Ngritja e Kampionëve kërkon të pajisë burrat me elemenët kryesorë për të qënë të suksesshëm në familje, në kishë, në punë dhe në shoqëri. Ky program nxit dhe inkurajon burrt të jetojnë një jetë të denjë dhe të shëndetshmë në Perëndinë.

Read more

Current track

Title

Artist