Lajme

Nga Brikela Qelemeni

Scheduled on

E Hënë 9:00 am 9:05 am
E Hënë 11:00 am 11:05 am
E Hënë 1:00 pm 1:05 pm
E Hënë 4:00 pm 4:05 pm
E Hënë 7:00 pm 7:05 pm
E Hënë 10:00 pm 10:05 pm
E Martë 9:00 am 9:05 am
E Martë 11:00 am 11:05 am
E Martë 1:00 pm 1:05 pm
E Martë 4:00 pm 4:05 pm
E Martë 7:00 pm 7:05 pm
E Mërkurë 9:00 am 9:05 am
E Mërkurë 11:00 am 11:05 am
E Mërkurë 1:00 pm 1:05 pm
E Mërkurë 4:00 pm 4:05 pm
E Mërkurë 7:00 pm 7:05 pm
E Enjte 9:00 am 9:05 am
E Enjte 11:00 am 11:05 am
E Enjte 1:00 pm 1:05 pm
E Enjte 4:00 pm 4:05 pm
E Enjte 7:00 pm 7:05 pm
E Enjte 10:00 pm 10:05 pm
E Premte 9:00 am 9:05 am
E Premte 11:00 am 11:05 am
E Premte 1:00 pm 1:05 pm
E Premte 4:00 pm 4:05 pm
E Premte 7:00 pm 7:05 pm
E Premte 10:00 pm 10:05 pm

Informacione nga vendi, rajoni dhe bota.

Tagged as
Rubrika e lajmeve në Radio Emanuel ka për synim te informojë publikun në lidhje me të rejat e fundit në vend, rajon dhe botë. Fokus kryesor janë fusha të rëndësishme të jetës si: arti, kultura, sporti, teknologjia.

Le të informojmë publikun e gjërë në lidhje me fenomene positive, për të ndikuar pozitivisht jetën e tyre!

Read more

Current track

Title

Artist