Aktivitete

Momente nga aktiviteti i fëmijëve tek një nga tre qëndrat ditore pranë Fondacionit ‘Misioni Emanuel’ .   Jemi shumë të lumtur që nëpërmjet personazheve të kukullave Anës dhe Benit, argëtojmë fëmijët, përcjellim më tepër vlera tek ata, mesazhe edukative, si dhe duke treguar dashurinë e Perëndisë. Faleminderit për bashkëpunimin ‘Misioni Emanuel’.

“Të përcjellim vlera tek fëmijët”, projekti më i ri në bashkëpunim me World Vision. Kisha ‘Uji i Gjallë’, ishte destinacioni ynë i parë ku u ndalëm. Personazhet tanë të kukullave Ana dhe Beni ishin me ne, për të përcjellë tek fëmijët më tepër vlera, mesazhe edukative si dhe për të përcjellë tek ata dashurinë e […]

Gjëja më e këndshme që mund të na ndodhë është të dëgjojmë te qeshurën e një fëmije. Lojra, këngë, argëtim dhe shumë momente të bukura na shoqëruan në aktivitetin e zhvilluar në datën 16 Qershor në pyllin e Fazanëve. Po ndajmë me ju disa nga momentet e takimit me fëmijët pjesë e qëndrave ditore drejtuar […]

Fëmijët kanë rëndësi në sytë e Atit Perëndi.Dëshirojmë të ndjekim shembullin e Jezusit duke i treguar një fëmije se ai ose ajo ka vlerë në sytë tanë dhe në syte e Zotit.Po ndajmë me ju disa nga momentet e veçanta nga festa e 1-Qershorit në ambjentin e kishës ‘Dritë Për Kombet.’Jezusi na mëson t’i falim […]

Personazhet e kukullave Ana dhe Beni në datën 22 dhe 23 qershor, ishin në një tjetër shfaqe, për të argëtuar fëmijët që janë pjesë e Klasave Verore të Alliance Française de Korca – Aleanca Franceze e Korces . ‘Jezusi na meson që ne t’i falim të tjerët dhe të japim dashuri kudo që shkojmë.’ Ky […]

Gjëja më e këndshme që mund të na ndodhë është të dëgjojmë të qeshurën e një fëmije. Lojra, këngë, argëtim dhe shumë momente të bukura na shoqëruan në aktivitetin që zhvilluam në datën 13 Qershor, në kishën ‘Kisha e Krishtit’. Falenderojmë secilin prej jush për bashkëpunimin.    

Në datë 5 qershor kemi qënë duke realizuar një tjetër shfaqe me kukulla tek kisha ‘Uji i Gjallë’, Korçë. Këngë, lojra, argëtim ka qënë një atmosferë shumë pozitive mbi të gjitha duke ndarë ‘Lajmin e Mirë’, me fëmijët. Falenderojmë secilin prej jush për bashkëpunimin.  

Nëpërmjet kësaj drame do të flasim për urinë shpitrtërore që ka secili prej nesh.Kur keni uri fizike, stomaku juaj ndihet bosh, kështu që e mbushim atë me ushqim.Kur keni uri shpirtërore shpirti juaj  ndihet bosh, vetëm Bibla mund ta mbush atë lloj boshllëku.Ka qënë ky një ndër mesazhet që kemi ndarë me fëmijët e ‘Kishës […]


Current track

Title

Artist