Author: Ankela Nurcelli

Momente nga aktiviteti i fëmijëve tek një nga tre qëndrat ditore pranë Fondacionit ‘Misioni Emanuel’ .   Jemi shumë të lumtur që nëpërmjet personazheve të kukullave Anës dhe Benit, argëtojmë fëmijët, përcjellim më tepër vlera tek ata, mesazhe edukative, si dhe duke treguar dashurinë e Perëndisë. Faleminderit për bashkëpunimin ‘Misioni Emanuel’.

“Të përcjellim vlera tek fëmijët”, projekti më i ri në bashkëpunim me World Vision. Kisha ‘Uji i Gjallë’, ishte destinacioni ynë i parë ku u ndalëm. Personazhet tanë të kukullave Ana dhe Beni ishin me ne, për të përcjellë tek fëmijët më tepër vlera, mesazhe edukative si dhe për të përcjellë tek ata dashurinë e […]


Current track

Title

Artist