‘’Të përcjellim vlera tek fëmijët’’

Written by on 01/06/2023

Momente nga aktiviteti i fëmijëve tek një nga tre qëndrat ditore pranë Fondacionit ‘Misioni Emanuel’ .
 
Jemi shumë të lumtur që nëpërmjet personazheve të kukullave Anës dhe Benit,
argëtojmë fëmijët, përcjellim më tepër vlera tek ata, mesazhe edukative,
si dhe duke treguar dashurinë e Perëndisë.
Faleminderit për bashkëpunimin ‘Misioni Emanuel’.

Current track

Title

Artist