Fjalë Inkurajuese – Maqedonisht

Nga Darlene Sala

Scheduled on

E Shtunë 1:00 pm 1:05 pm
E Shtunë 4:00 pm 4:05 pm
E Shtunë 8:35 pm 8:40 pm

Këshilla praktike nga Fjala e Perëndisë.

Fjalë inkurajuese nga Darlene Sala është një program i shkurtër radiofonik. Darlene ndihmon gratë kudo në botë të kuptojnë vlerën e tyre dhe se sa Krishti i do ato.

Fjalë Inkurajuese synon të nxisë gratë të jetojnë një jetë të përmbushur dhe të realizuar në Krishtin.

Read more

Current track

Title

Artist