Rruga e Drejtësisë

TWR Albania

Scheduled on

E Diel 4:30 pm 4:45 pm

Si njerëzit e padrejtë mund të bëhen të drejtë.

“Rruga e Drejtësisë”, një cikël programesh që shqyrton Shkrimet e Profetëve, që na zbulojnë se si njerëzit e padrejtë mund të bëhen të drejtë përpara Perëndisë. Përmes profetëve të Dhiatës së Vjetër ne mësojmë për sfidat e tyre, për transformimin në jetën e tyre dhe se si bindja ndaj Perëndisë solli fryte në jetën e tyre dhe në jetën e shumë njerëzve të tjerë.

Read more

Current track

Title

Artist