Zëri i si vërtetës-Murdock

Larry Murdock

Scheduled on

E Diel 9:00 am 9:15 am
E Diel 10:00 pm 10:15 pm

Të mësojmë të vërtetën përmes Fjalës së Perëndisë.

Ne duhet ta njohim Fjalën e Perëndisë. Perëndia na flet përmes Fjalës së Tij. Cili është zëri i vërtetë për veshët tanë? Ai është zëri që vjen vetëm përmes Perëndisë.

Na ndiqni çdo të diel në orën 9:00 dhe 22:00 në programin Zëri i së vërtetës, nga pastor Murdock, për të zbuluar të vërtetën përmes Fjalës së Perëndisë për jetën tuaj.

Ne duhet ta njohim Fjalën e Perëndisë. Perëndia na flet përmes Fjalës së Tij. Cili është zëri i vërtetë për veshët tanë? Ai është zëri që vjen vetëm përmes Perëndisë.

Na ndiqni çdo të diel në orën 9:00 dhe 22:00 në programin “Zëri i së Vërtetës”, nga pastor Murdock, për të zbuluar të vërtetën përmes Fjalës së Perëndisë për jetën tuaj.


Read more

Current track

Title

Artist