projekti i femijeve

Radio Emanuel përgjatë viteve ka pasur zemër dhe fokus të veçantë fëmijët. Fëmijët janë e ardhmja jonë, e vendit tonë. Ne besojmë dhe se çdo fëmijë ka nevojë të dëgjojë për Lajmin e Mirë të Mbretërisë së Perëndisë. Për vite me rradhë përmes iniciativave të veçanta kemi dashur që Ungjilli të dëgjohet dhe t’ju bëhet […]


Current track

Title

Artist