Video

Të bëhemi zëri i të rinjve të komunitet, për t’i inkurajuar të bëhen vetë sipërmarrës dhe zgjidhës të problematikave dhe të së ardhmes se tyre. Të ndihmojë të rinjtë të njihen si struktura nga komuniteti në realizimin e inisiativave të tyre, advokimin e problematikave, ndërgjegjësimin , promovimin e nismave të tyre si grup për të […]

Radio Emanuel përgjatë viteve ka pasur zemër dhe fokus të veçantë fëmijët. Fëmijët janë e ardhmja jonë, e vendit tonë. Ne besojmë dhe se çdo fëmijë ka nevojë të dëgjojë për Lajmin e Mirë të Mbretërisë së Perëndisë. Për vite me rradhë përmes iniciativave të veçanta kemi dashur që Ungjilli të dëgjohet dhe t’ju bëhet […]

Gjatë rutinës sonë të përditshme rrallë na ndodh që të vihemi në kontakt me njerëz dhe banorë të zonave të thella dhe të largëta. Është kënaqësi e veçantë të vizitosh zonat ku jetojnë këta njerëz, për të parë nga afër jetën  e tyre. Një vizitë e veçantë në fshatin Panarit gjatë muajit dhejtor, ishte një […]

Radioja është një mënyrë fantastike për të arritur shumë njerëz. Ndërkohë që ti mund të jesh i angazhuar me aktivitete të tjera, ti mund të dëgjsh edhe radion. Zëri i radios mund të dëgjohet në shtëpi, në punë, në rrugë, në makinë, në mal dhe në fushë, kudo ku jemi dhe punojmë. Radio Emanel me […]


Current track

Title

Artist