Muzik +

Të bëhemi zëri i të rinjve të komunitet, për t’i inkurajuar të bëhen vetë sipërmarrës dhe zgjidhës të problematikave dhe të së ardhmes se tyre. Të ndihmojë të rinjtë të njihen si struktura nga komuniteti në realizimin e inisiativave të tyre, advokimin e problematikave, ndërgjegjësimin , promovimin e nismave të tyre si grup për të […]


Current track

Title

Artist