Radio Emanuel – Shërbesa e të Rinjve

Written by on 16/01/2017

Të bëhemi zëri i të rinjve të komunitet, për t’i inkurajuar të bëhen vetë sipërmarrës dhe zgjidhës të problematikave dhe të së ardhmes se tyre.

Të ndihmojë të rinjtë të njihen si struktura nga komuniteti në realizimin e inisiativave të tyre, advokimin e problematikave, ndërgjegjësimin , promovimin e nismave të tyre si grup për të ndërmarë sipërmarrje.  Të nxitë të rinjtë të etiketojnë fenomene dhe problematika sociale, te inkurajojë punën në grup dhe të jemi një shtysë per t’i drejtuar drejt aftësimit, për të hulumtuar tematika shoqërore.Mbi të gjitha t’ju japim mundësinë edhe në zhvillimin e aftësive promovuese nga të rinjtë, për vetë të rinjtë nëpërmjet formatit radiofonik.

Përmes programit Music+, të nxisim të rinjtë drejt njohjes së Krishtit, duke e bërë fokusin e jetës së tyre, për të jetuar një jetë të përmbushur dhe me qëllim.
Radio Emanuel një derë e hapur për çdo të ri!


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist