Artisti i Ditës

Artistët më në zë të momentit

Scheduled on

E Hënë 7:30 am 8:00 am
E Hënë 3:00 pm 3:30 pm
E Hënë 8:30 pm 9:00 pm
E Martë 7:30 am 8:00 am
E Martë 3:00 pm 3:30 pm
E Martë 8:30 pm 9:00 pm
E Mërkurë 7:30 am 8:00 am
E Mërkurë 3:00 pm 3:30 pm
E Mërkurë 8:30 pm 9:00 pm
E Enjte 7:30 am 8:00 am
E Enjte 3:00 pm 3:30 pm
E Enjte 8:30 pm 9:00 pm
E Premte 7:30 am 8:00 am
E Premte 3:00 pm 3:30 pm
E Premte 8:30 pm 9:00 pm

Qëndroni aty ku muzika miksohet me jetën.

Nëse dëshironi të dëgjoni këngët më të mira të artistëve të muzikës së krishterë, atëherë ju mund të ndiqni çdo ditë, nga e hëna në të premte rubrikën “Artisti i Ditës”. Fakte interesante mbi jetën dhe karrierën e këtyre artistëve nuk do të mungojnë. Ata ndajnë për besim, jetën dhe shpresën përmes lirikave të këngëve të tyre.

Na ndiqni  në orën 7:30, 15:00 dhe 20:30.

Frymëzohuni me muzikën më të mirë, në Radio Emanuel!

Read more

Current track

Title

Artist