Panarit – Dhjetor 2018

Written by on 21/05/2016

Gjatë rutinës sonë të përditshme rrallë na ndodh që të vihemi në kontakt me njerëz dhe banorë të zonave të thella dhe të largëta. Është kënaqësi e veçantë të vizitosh zonat ku jetojnë këta njerëz, për të parë nga afër jetën  e tyre. Një vizitë e veçantë në fshatin Panarit gjatë muajit dhejtor, ishte një bekim i madh për ne. Natyra ka një bukuri përrallore dhe banorët kanë një zemër mikëpritëse dhe plot dashuri.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist