Koment për Jetën – Maqedonisht

Nga Dr. Harold Sala

Scheduled on

E Hënë 8:30 am 8:35 am
E Hënë 3:30 pm 3:35 pm
E Martë 8:30 am 8:35 am
E Martë 3:30 pm 3:35 pm
E Mërkurë 8:30 am 8:35 am
E Mërkurë 3:30 pm 3:40 pm
E Enjte 8:30 am 8:35 am
E Enjte 3:30 pm 3:35 pm
E Premte 8:30 am 8:35 am
E Premte 3:30 pm 3:35 pm

Këshilla praktike nga Fjala e Perëndisë.

Koment për Jetën nga Dr. Harold Sala është një program i shkurtër radiofonik. Fjala e Perëndisë, këndvështrimi biblik ndërthuret mjaft bukur me jetën e përditshme.

Ky program shpalos të vërtetën e Fjalës së Perendisë për çështje jetësore që janë universale. Ky program adreson çështje si marrëdhëniet njerëzore, frikërat, besimi, falja, kuptimi i jetës dhe shpëtimi.

Ky format i shkurtër radiofonik ka një mesazh të drejtpërdrejtë dhe mjaft ndikues për të shpërndarë Fjalën e Krishtit.


Read more

Current track

Title

Artist