Reset- në gjuhën maqedonase

Nga Bonnie Sala

Scheduled on

E Hënë 9:30 am 9:32 am
E Hënë 1:30 pm 1:32 pm
E Martë 9:30 am 9:32 am
E Martë 1:30 pm 1:32 pm
E Mërkurë 9:30 am 9:32 am
E Mërkurë 1:30 pm 1:32 pm
E Enjte 9:30 am 9:32 am
E Enjte 1:30 pm 1:32 pm
E Premte 9:30 am 9:32 am
E Premte 1:30 pm 1:32 pm

Mësoni të ndërthurni jetën me besimin.

“Reset”- Fillo nga e para. Te gjithë kemi nevojë për një fillim të ri. Autorja Bonnie Sala ndan në një format 2-minutësh radiofonik të vërteta nga Fjala e Perëndisë. Këto të vërteta dhe ky hir do të ripërtërijnë jetën tuaj shpirtërore. Mësoni të ndërthurni mënyrën se si jetoni me besimin tuaj.

Ndryshoni të menduarit. Ripërtërini marrëdhëniet tuaja. Ndryshoni sjelljet dhe qëndrimet tuaja.

“Fillo nga e para” në dy gjuhë, maqedonisht dhe shqip, nga e hëna në të premte.  Maqedonisht në orën 9:30, 13:30.

Jetoni sipas besimit tuaj!

Read more

Current track

Title

Artist