Koment për Jetën-Shqip

Nga Dr. Harold Sala

Scheduled on

E Hënë 9:05 am 9:10 am
E Hënë 3:50 pm 3:55 pm
E Martë 9:05 am 9:10 am
E Martë 3:50 pm 3:55 pm
E Mërkurë 9:05 am 9:10 am
E Mërkurë 3:50 pm 3:55 pm
E Enjte 9:05 am 9:10 am
E Enjte 3:50 pm 3:55 pm
E Premte 9:05 am 9:10 am
E Premte 3:50 pm 3:55 pm

Këshilla praktike nga Fjala e Perëndisë.

Koment për Jetën nga Dr. Harold Sala është një program i shkurtër radiofonik. Fjala e Perëndisë, këndvështrimi biblik ndërthuret mjaft bukur me jetën e përditshme.

Ky program shpalos të vërtetën e Fjalës së Perendisë për çështje jetësore që janë universale. Ky program adreson çështje si marrëdhëniet njerëzore, frikërat, besimi, falja, kuptimi i jetës dhe shpëtimi.

Ky format i shkurtër radiofonik ka një mesazh të drejtpërdrejtë dhe mjaft ndikues për të shpërndarë Fjalën e Krishtit.


Read more

Current track

Title

Artist