Radio Emanuel – Shpërndarje Radiosh

Written by on 21/05/2016

Radioja është një mënyrë fantastike për të arritur shumë njerëz. Ndërkohë që ti mund të jesh i angazhuar me aktivitete të tjera, ti mund të dëgjsh edhe radion. Zëri i radios mund të dëgjohet në shtëpi, në punë, në rrugë, në makinë, në mal dhe në fushë, kudo ku jemi dhe punojmë. Radio Emanel me ndihmën e jashtëzakonshme të “Galcom International Canada” ka ndarë më tëpër se 10’000 radio për banorët e zonës sonë të transmetimit.


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Current track

Title

Artist