“Përgjigjie Biblike” nga Ledbetter

Dr. Spencer Ledbetter

Scheduled on

E Mërkurë 12:00 pm 12:15 pm
E Mërkurë 5:00 pm 5:15 pm

Mësojmë rreth Fjalës së Perëndisë çdo ditë.

Programi “Përgjigjie Biblike” nga Ledbetter, është një program radiofonik i realizuar nga Jay dhe Dr. Spencer Ledbetter. Ky program vjen tek ju për t'ju ndihmuar për nevojat tuaja për studimin e Biblës. Formati i emisionit përbëhet nga pyetje që marrin përgjigjie nga Dr. Spenser Ledbetter, duke u bazuar në referenca biblike për këto përgjigje. Ju mund të  lexoni Fjalën e Zotit dhe të verifikoni gjithçka që dëgjoni gjatë këtij programi. Qëllimi i këtij programi është t’ju ndihmojë në studimin e Biblës suaj.

Na ndiqni çdo të mërkurë në orën 12:00 dhe 17:00 në programin “Përgjigjie Biblike” nga Ledbetter.

Read more

Current track

Title

Artist