Muzikë+

Nga A.Nurçelli dhe K.Bogdani

Scheduled on

E Hënë 11:05 am 1:00 pm
E Hënë 4:10 pm 5:55 pm
E Martë 11:05 am 1:00 pm
E Martë 4:10 pm 5:50 pm
E Mërkurë 11:05 am 1:00 pm
E Mërkurë 4:05 pm 6:00 pm
E Enjte 11:05 am 1:00 pm
E Enjte 4:10 pm 6:00 pm
E Premte 11:05 am 1:00 pm
E Premte 4:10 pm 6:00 pm

Qëndro aty ku muzika miksohet me jetën!

Tagged as
Muzikë Plus është një program që transmetohet çdo ditë në Radio Emanuel. Fokusi i këtij programi janë të rinjtë. Ky program synon t’i inkurajojë ata për të qenë më aktive ne shoqëri, për t’ju dhënë një tjetër këndvështrim për realitetin, shoqërinë ku jetojnë dhe për t’ju dhënë shtysë të formohen dhe të ecin përpara.

Muzikë Plus jo vetëm që argëton dhe informon të rinjtë, por ju jep atyre një këndvështim pozitiv për jetën duke u bazuar tek e vërteta dhe e vetjma rrugë për të ecur të sigurtë dhe të palëkundur-KRISHTI!

Çdo ditë nga e hëna në të premte në orën 11:00 dhe ritransmetim në orën 16:10.

Çdo ditë në të flitet për artistë dhe projektet e tyre muzikore, apo turnetë, bashkëpunimet që kanë me artistë të tjerë duke transmetuar dhe këngë të tyre, gjithashtu shumë kuriozitete dhe informacione qe lidhen jo vetëm me ditët botërore dhe personazhet, por edhe me fokusin kryesor tematik të muajit. Të rinjtë janë kryefjala e këtij programi, ne sjellim intervista me ta, të paktën 1 apo 2 herë në javë ndonjëherë edhe më tepër se kaq për tema të ndryshme, sociale, kulturore, edukative, si edhe për nisma që ata vete ndërmarrin, në nivel individual, në grup apo edhe si institucion. Music Plus dhe Radio Emanuel kështu kanë patur gjatë këtyre viteve një bashkëpunim të ngushtë me shkollat 9-vjeçare dhe gjimnazet e zonës së Korçës, me mësues, pedagogë dhe Këshillin e Studentëve të Universitetit të Korçës si edhe me Qëndrën Rinore për të prezantuar nismat e tyre, për të folur për probleme, tematika të ndryshme me të rinj që janë pjesë e tyre në studio, në programin Music Plus.


Read more

Related news


Muzikë+ charts

Sorry, there is nothing for the moment.

Current track

Title

Artist