Reset – Fillo nga e para

Nga Bonnie Sala

Scheduled on

E Hënë 9:15 am 9:18 am
E Hënë 3:45 pm 3:48 pm
E Martë 9:15 am 9:18 am
E Martë 3:45 pm 3:48 pm
E Mërkurë 9:15 am 9:18 am
E Mërkurë 3:45 pm 3:48 pm
E Enjte 9:15 am 9:18 am
E Enjte 3:45 pm 3:48 pm
E Premte 9:15 am 9:18 am
E Premte 3:45 pm 3:48 pm

Fillo nga e para

“Reset”- Fillo nga e para. Te gjithë kemi nevojë për një fillim të ri. Autorja Bonnie Sala ndan në një format 2-minutësh radiofonik të vërteta nga Fjala e Perëndisë. Këto të vërteta dhe ky hir do të ripërtërijnë jetën tuaj shpirtërore. Mësoni të ndërthurni mënyrën se si jetoni me besimin tuaj.

Ndryshoni të menduarit. Ripërtërini marrëdhëniet tuaja. Ndryshoni sjelljet dhe qëndrimet tuaja.

“Fillo nga e para” në dy gjuhë, maqedonisht dhe shqip, nga e hëna në të premte. Shqip në orën 9:15, 15:45 dhe maqedonisht në orën 9:30, 13:30 dhe 20:05.

Jetoni sipas besimit tuaj!

Read more

Current track

Title

Artist