Uncategorized

Shpëtimi i vërtetë në Jezu Krisht kërkon rrëfim të mëkatit, ose të shkeljes, pendim, ose ndryshim të mendjes, zemrës dhe qëndrimit ndaj jetës me Perëndinë. Por para se të ndodhë kjo, ne duhet të përgatisim zemrën tonë në lidhje me mëkatin dhe jetën tonë, ndërsa qëndrojmë të ekspozuar shpirtërisht para Perëndisë. Duhet të analizojmë jetën […]

  Kjo këngë besimi tregon historinë e lindjes së Jezusit dhe u frymëzua nga përvoja prekëse e një pelegrini në prag të Krishtlindjeve në Tokat e Shenjta. Phillip Brooks ishte një njeri i shquar, besimtar dhe intelektual. Ai ka lindur në Boston, ka qenë predikues, ka mbrojtur doktoraturën në Universitetin e Oksfordit, dhe ka dhënë […]


Current track

Title

Artist