“Të përcjellim vlera tek fëmijët”

Written by on 18/05/2023

“Të përcjellim vlera tek fëmijët”, projekti më i ri në bashkëpunim me World Vision.
Kisha ‘Uji i Gjallë’, ishte destinacioni ynë i parë ku u ndalëm.
Personazhet tanë të kukullave Ana dhe Beni ishin me ne, për të përcjellë tek fëmijët më tepër vlera, mesazhe edukative si dhe për të përcjellë tek ata dashurinë e Perëndisë. Nuk munguan momentet argëtuese nëpërmjet këngëve, lojrave interaktive, face paint si dhe bisedat miqësore me ta.

Current track

Title

Artist