Aktivitet me fëmijët

Written by on 10/11/2021

Gjëja më e këndshme që mund të na ndodhë është të dëgjojmë te qeshurën e një fëmije.
Lojra, këngë, argëtim dhe shumë momente të bukura na shoqëruan në aktivitetin e zhvilluar në datën 16 Qershor në pyllin e Fazanëve.
Po ndajmë me ju disa nga momentet e takimit me fëmijët pjesë e qëndrave ditore drejtuar nga Fondacioni Misioni Emanuel dhe Dorcas Aid International Albania.Ju falenderojmë për punën që bëni me fëmijët dhe për bashkëpunimin, duke na bërë pjesë e aktiviteteve tuaja.

Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist