Hillsong Worship lançojnë albumin “These Same Skies”

Written by on 16/11/2021

Fituesi i çmimit Grammy Hillsong Worship ka publikuar albumin e tyre të fundit, These Same Skies, në mbarë botën. Regjistruar në Orange County, Kaliforni, albumi live drejtohet nga udhëheqësit e mirënjohur të adhurimit të Hillsong, Brooke Ligertwood, Reuben Morgan, Benjamin Hastings. I nxitur nga Ungjilli i Mateut dhe Predikimi në Mal, albumi me 11 këngë, i paraprirë nga këngët “That’s the Power”, “Hope of the Ages” dhe “Never Walk Alone”, thekson madhësinë e besnikërisë së Zotit, mirësine dhe përkujdesin e Tij në jetën tonë.


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist