“Jezusi na mëson t’i falim të tjerët dhe të japim dashuri kudo që shkojmë”

Written by on 02/11/2021

Fëmijët kanë rëndësi në sytë e Atit Perëndi.Dëshirojmë të ndjekim shembullin e Jezusit duke i treguar një fëmije se ai ose ajo ka vlerë në sytë tanë dhe në syte e Zotit.Po ndajmë me ju disa nga momentet e veçanta nga festa e 1-Qershorit në ambjentin e kishës ‘Dritë Për Kombet.’Jezusi na mëson t’i falim të tjerët dhe të japim dashuri kudo që shkojmë’.


Reader's opinions

Leave a Reply


Continue reading

Previous post

Miqësia


Thumbnail
Current track

Title

Artist