Zëri i së Vërtetës

Pastor Joe Holmes

Scheduled on

E Enjte 12:00 pm 12:15 pm
E Enjte 5:00 pm 5:15 pm

Bibla është Fjala e përjetshme e Zotit të gjallë.

Zëri i së Vërtetës

Programi “Zëri i së Vërtetës” nga Joe Holmes. Folësi i këtij programi ju fton të hulumtoni bashkë me të pasuritë e padukshme të librit më të madh të shkruar ndonjëherë, Biblës, që përfaqëson Fjalën e pagabueshme, të përjetshme të Zotit të gjallë.

Bibla flet për emrin përmbi çdo emër, për emrin e Jezusit, Zotit tonë, Mesisë së Izraelit, Shpenguesit dhe Shpëtimtarit të botës, Krijuesit të gjithçkaje që është krijuar. Jezusi është Perëndia në mish.

Na ndiqni çdo të enjte në orën 12:00 dhe 17:00 në këtë program që përcjell Fjalën e Perëndisë dhe të vërtetën e saj.

 

 

Read more

Current track

Title

Artist