Ndajmë ‘Lajmin e Mirë’ me fëmijët

Written by on 20/10/2021

Gjëja më e këndshme që mund të na ndodhë është të dëgjojmë të qeshurën e një fëmije.

Lojra, këngë, argëtim dhe shumë momente të bukura na shoqëruan në aktivitetin që zhvilluam në datën 13 Qershor, në kishën ‘Kisha e Krishtit’.

Falenderojmë secilin prej jush për bashkëpunimin.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist