Fëmijët kanë rëndësi në sytë e Atit Perëndi.

Written by on 27/10/2021

Personazhet e kukullave Ana dhe Beni në datën 22 dhe 23 qershor, ishin në një tjetër shfaqe, për të argëtuar fëmijët që janë pjesë e

Klasave Verore të Alliance Française de Korca – Aleanca Franceze e Korces .

‘Jezusi na meson që ne t’i falim të tjerët dhe të japim dashuri kudo që shkojmë.’

Ky ka qënë mesazhi që kemi dashur të përcjellim për fëmijët.

Falenderojmë secilin prej jush për këtë bashkëpunim.

 


Reader's opinions

Leave a Reply


Current track

Title

Artist