Fjalë Inkurajuese-Shqip

Nga Darlene Sala

Scheduled on

E Shtunë 7:45 am 7:50 am
E Shtunë 1:30 pm 1:35 pm
E Diel 7:45 am 7:50 am
E Diel 1:30 pm 1:35 pm

Këshilla praktike nga Fjala e Perëndisë.

Fjalë inkurajuese nga Darlene Sala është një program i shkurtër radiofonik. Darlene ndihmon gratë kudo në botë të kuptojnë vlerën e tyre dhe se sa Krishti i do ato.

Fjalë Inkurajuese synon të nxisë gratë të jetojnë një jetë të përmbushur dhe të realizuar në Krishtin.

Read more

Fjalë Inkurajuese-Shqip charts

Sorry, there is nothing for the moment.

Current track

Title

Artist