Fjalët e Jetës-Maqedonisht

David Johnson

Scheduled on

E Hënë 8:00 pm 8:30 pm
E Diel 6:00 pm 6:30 pm

Të njohim më tepër Fjalën e Perëndisë, Fjalën e Jetës.

Një program i përjavshëm, edhe në gjuhën maqedonase, që kërkon të na themelojë më tepër si besimtarë të Jezus Krishtit. Shumë shpallin se besojnë, se kanë besim, por besimi i tyre është pa përmbajtje, është një guaskë bosh. Për këtë kemi nevojë, të njohim më tepër Fjalën e Perëndisë, Fjalën e Jetës.

I njëjti Jezus që kreu shumë mrekulli rreth 2000 vjet më parë,  është Biri i vetemlindur i Perëndisë. Nëse ende nuk jeni i Krishterë filloni të besoni tek Jezusi, Biri i Perëndisë. Bibla na thotë të pendohemi për mëkatet, të pranojmë Jezusin dhe të pagëzohemi.

Çdo  të diel në orën 18:00 dhe çdo të hënë në orën 20:00.

Read more

Current track

Title

Artist