Fjalët e Jetës

David Johnson

Scheduled on

E Shtunë 3:00 pm 3:30 pm
E Diel 8:00 am 8:30 am

Të njohim më tepër Fjalën e Perëndisë, Fjalën e Jetës.

Një program i përjavshëm që kërkon të na themelojë më tepër si besimtarë të Jezus Krishtit. Shumë shpallin se besojnë, se kanë besim, por besimi i tyre është pa përmbajtje, është një guaskë bosh. Për këtë kemi nevojë, të njohim më tepër Fjalën e Perëndisë, Fjalën e Jetës.

I njëjti Jezus që kreu shumë mrekulli rreth 2000 vjet më parë,  është Biri i vetemlindur i Perëndisë. Nëse ende nuk jeni i Krishterë filloni të besoni tek Jezusi, Biri i Perëndisë. Bibla na thotë të pendohemi për mëkatet, të pranojmë Jezusin dhe të pagëzohemi.

Çdo të shtunë në orën 15:00 dhe çdo të diel në orën 8:00.

Read more

Current track

Title

Artist