Historitë e Mësuesit – Maqedonisht

Nga Jonathan Williams

Scheduled on

Historitë e Mësuesit ndryshon zemrat e miliona njerëzve.

Historitë e Jezusit kanë hyrë në zemrat e miliona njerëzve. Ato kanë ndryshuar njerëz, familje dhe kombe. Jo të gjithë njerëzit i kanë pëlqyer historitë që tregoi Jezusi. Jo të gjithë e kanë nderuar jetën që Ai jetoi. Disa u zemëruan me Të, me gjërat që Ai tha dhe bëri. Të tjerë u prekën thellë dhe gjetën shpresë. Cili ka për të qenë reagimi yt?

Historitë e Mësuesit, nga Jonathan Williams, nga shërbesa Word of God Speak transmetohet çdo të premte në orën 21:00 dhe të shtunë në orën 20:00 në Radio Emanuel. Na ndiqni online në: emanuelradio.net

Read more

Current track

Title

Artist