HPFY – Lutja e Tij për ty

Nga PhD. Susan Watson

Scheduled on

E Hënë 12:00 pm 12:15 pm
E Diel 7:00 pm 7:15 pm

Jezusi lutet dhe ndërmjetëson për ty!

“Lutja e Tij për ty” është një program radiofonik nga PhD. Susan Watson. Së bashku trajtojmë tema jetësore për të cilat Jezusi është duke u lutur për ju. Ai është i njëjti dje, sot dhe përgjithmonë. Jezusi vepron dhe kujdeset për ju po njësoj. PhD. Susan risjell për ne momente nga jeta e Jezusit, nga mësimet që Ai dha për gjithsecilin prej nesh. Ajo na kujton momentet ku Jezusi tregoi dhembshurinë e Tij për të gjithë ne duke shëruar, mësuar, duke i pranuar njerëzit pranë Tij dhe duke dhënë jetën e Tij për ne. Në çdo program ajo na sfidon të bashkohemi me lutjen që Jezusi është duke bërë për ne tashmë në Qiell.

“Lutja e Tij për ty”- çdo të diel në orën 19:00 dhe çdo të hënë ritransmetim në orën 12:00.

Read more

Current track

Title

Artist