Let’s Talk in English

Scheduled on

E Hënë 2:00 pm 2:20 pm
E Martë 2:00 pm 2:20 pm
E Mërkurë 2:00 pm 2:20 pm
E Enjte 2:00 pm 2:20 pm
E Premte 2:00 pm 2:20 pm
E Shtunë 2:00 pm 2:20 pm

Të flasim Anglisht çdo ditë!

Tagged as
Let’s talk in English kursi radiofonik i gjuhës Angleze.  Situata plot humor, argëtim dhe informacion përcillen në familjet tuaja përmes programit Let’s Talk In English.

Mësojmë rreth teknologjisë, artit, kulturës dhe fushave të ndryshme të jetës. Çdo mësim trajton dhe sjell situta te përditshme dhe na njeh më tepër me Anglishten e sotme Amerikane, për t’ju ardhur në ndihmë të gjithë atyrë që duan të njohin më tepër këtë gjuhë.

Çdo ditë nga e hëna në të shtunë në orën 14:00.

Read more

Let’s Talk in English charts

Sorry, there is nothing for the moment.

Current track

Title

Artist