New Beginning Global Impact – Fillim i ri, Ndikim global

Nga E. A. Forrestier

Scheduled on

E Hënë 7:00 am 7:15 am
E Premte 7:00 pm 7:15 pm
E Diel 7:30 pm 7:45 pm

Ti mund të kesh një fillim të ri me Perëndinë.

Ungjilltari dhe pastori E.A. Forrestier është thirrur dhe vajosur nga Perëndia për të predikuar Fjalën e Tij. Ai predikon për një “fillim të ri”, pasi Perëndia i ka zbuluar se "nëse dikush është në Krishtin, ai është një krijesë e re". Shumë njerëz fillojnë një jetë të re përmes dashurisë së Jezusit. Mos harroni, ju mund të ndryshoni, sepse një fillim i ri ju ofrohet nga Perëndia, ju mund ta pranoni këtë jetë të re sot, vetëm duke pranuar Jezu Krishtin si Zotin dhe Shpëtimtarin tuaj !!!!!

Çdo të premte në orën 19:00, çdo të diel në orën 19;30 dhe çdo të hënë në orën 7:30.

Radio Emanuel sjell per ju çdo të premte në orën 19:00, të diel në orën 19:30 dhe të hënë në orën 7:30 programin “Fillim i Ri, Ndikim Global”. Sot, është dita për të ndryshuar, sot është dita për të filluar një jetë të re në Krishtin!


Read more

Current track

Title

Artist