Përmes Biblës

Nga Dr. J. Vernon MC.Gee.

Scheduled on

E Hënë 7:30 pm 7:35 pm
E Martë 7:30 pm 7:35 pm
E Mërkurë 7:30 pm 7:35 pm
E Enjte 7:30 pm 8:00 pm
E Premte 7:30 pm 7:55 pm

Një studim varg pas vargu i Biblës.

Përmes Biblës është një studim varg pas vargu i Biblës nga Dr. J. Vernon MC.Gee.  Gjatë këtij udhëtimi 5-vjeçar ju do të njihni gjithë Fjalën e Perëndisë. Në vitin 1967, Dr.McGee filloi të transmetonte studimet biblike në radio.

Ky program është përkthyer dhe transmetuar në shumë gjuhë të botës, duke qënë një bekim i jashtëzakonshëm për shumë njerëz. Zoti përdor Fjlën e Tij për të transformuar mënyrën se si njeriu mendon, beson dhe jeton.

Read more

Current track

Title

Artist